İNDİR.COM İLE SİLİKON VADİSİ YOLCULUĞU BAŞLIYOR!

Kazanabilir miyim diye düşünme katıl elinden geleni yap. Belki senin projen ödül alacak katılmadan bilemezsin. Şimdi dikkatini topla ve ne yapacağına karar ver!

Geçen iki yılın ardından bu yıl 3.defa düzenlenen ‘’ indir.com mobil uygulama yarışması ‘’    katılımcılar için başvuru sürecinin başlattı. 1 Ocak 2016 tarihinden sonra yayınlanan mobil uygulamalar ile katılabileceğiniz yarışma, bireysel başvuruların yanında 3 kişiyi geçmeyen gruplara da kapılarını açıyor. Birincilik ödülünün Silikon Vadisi gezisi olduğu yarışma, ‘’ indir.com ‘’ bünyesinde bu sene de birçok heyecanlı rekabete ev sahipliği yapacak.

2016 YILINDA 2 YARIŞMA 2 ETKİNLİK SİZLERLE

Geçen senelerde herkesin katılım sağlayabildiği yarışmaya ek olarak bu sene sadece üniversiteli öğrenciler için kapılarını açacak ikinci bir yarışma düzenlenecek. Birbirinden özel ödüller için yarışacak gençler, geliştirdikleri mobil uygulamaları daha geniş platformlarda test etme şansı yakalayacak.

KAZANAN SAN FRANCİSCO YOLCUSU!

Birden fazla büyük ödülü barındıran yarışmada kesinleşmiş ödüllerin birkaçı;

Birinci;

San Francisco’da düzenlenecek olan Silikon Vadisi’nde 1 hafta tatil, indir.com’ dan 5.000 TL değerinde reklam ve bukalemun.com’ dan 5.000 TL değerinde ASO hizmeti, API PLUG’ dan 1 yıllık large paket

İkinci;

1 hafta Antalya tatili, indir.com’ dan 2.500 TL değerinde katılımcının geliştirdiği uygulamanın tanıtımı, API PLUG’ dan 1 yıllık large paket

Üçüncü;

3 gün Antalya tatili, indir.com’ dan 1.000 TL değerinde katılımcının geliştirdiği uygulamanın tanıtımı, API PLUG’ dan 1 yıllık large paket

HERKESE AÇIK YARIŞAYA ÖZEL ÖDÜL

Herkese açık olan indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016’ da 1. olan yarışmacıya ek olarak CRM Medya’ dan 5.000 TL’ lik Google Adwords reklam hizmeti ödülü, 2. Olan yarışmacıya da ek olarak CRM Medya’ dan 2.500 TL’ lik Google Adwords reklam hizmeti ödülü.

ÜNİVERSİTELİLERE ÖZEL ÖDÜL

Sadece Üniversite öğrencilerinin katılabildiği yarışma için birincilik ödülüne ilave olarak mobil uygulama yarışması birincisine Silikon Vadisi tatilinin finansmanı olarak 5.000 TL nakit para ödülü.

Üniversiteli katılımcılar için ‘’indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016’’ takvimi

Yarışma başlangıcı; 1 Ocak 2016

Son Başvuru; 30 Ağustos 2016

Halk Oylaması;5 Eylül 2016

Jüri Değerlendirmesi; 10 Eylül 2016

Üniversiteli katılıcılar için indir.com Mobil Uygulama Yarışması katılım şartları ve katılım formu için tıklayın

 

 

Herkese Açık olan ‘’ indir.com Mobil Uygulama Yarışası 2016 ‘’ Takvimi

Yarışma başlangıcı; 1 Ocak 2016

Son Başvuru; 28 Nisan 2016

Halk Oylaması; 30 Nisan 2016

Jüri Değerlendirmesi; 7 Mayıs 2016

Mobil Etkinlik; 14 Mayıs 2016

indir.com Mobil Uygulama Yarışması şartları ve katılım formu  için tıklayın

Exit mobile version